enesfi
Tel. 952 46 05 38 Maa - Per 10:00–14:00
enesfi
Tel. 952 46 05 38 Maa - Per 10:00–14:00

Lisätietoja

Frequent Answers and Questions

INTERNET JA TV

Voinko katsoa eri kanavaa eri huoneissa samaan aikaan?

Kyllä, voit katsoa eri ohjelmia eri huoneissa samaan aikaan ilman lisäkustannuksia, kuukausimaksu ei muutu.
Otathan huomioon, että Eurocable takaa vain hyvän signaalin kaikissa televisioissa niin kauan kuin insinöörit ovat liittäneet ne. Tarkista tästä laajennusten ja vahvistimien hinnat.

Tarvitsenko erikoisvarusteita, jos haluan saada kaapeli-tv-palvelun?

Tarvitset vain Full HD TV: n.
Jos televisio ei ole Full HD, sinun ei tarvitse ostaa uutta! Voimme tarjota sinulle Full HD TDT -laatikon, joka voidaan liittää televisioon. Tämä muuntaa signaalin HD: ksi. Voit tarkistaa Full HD -laatikon hinnan.

Minkä internet-yhteyden tarvitsen?

Se riippuu aina siitä, mihin käytät internettiä ja kuinka moni käyttää yhteyttä.
6Mbit-yhteys
Mitä voit tehdä: sähköposti, web-selailu, musiikin toisto, videoiden katseleminen, Tiedostojen jakaminen (pienet / keskisuuret tiedostot), IP-puhelimet eli. Skype, ..
Jos kuitenkin useampi kuin yksi henkilö käyttää Internet-yhteyttä, sitten voi olla että nopeus ei riitä.
15Mbit-yhteys
Mitä voit tehdä: Online-pelaaminen, tilausvideo (yhdellä laitteella), etäopetus (etäopetusohjelmointi), videopuhelut Skypen kautta, ..
Se on hieman kalliimpaa, mutta huomaa eron.
30Mbit-yhteys
Mitä voit tehdä: HD-videovalvonta, videoneuvottelut, ..
Esimerkiksi yksi henkilö voi pelata online-peliä yhdessä huoneessa, kun taas toiset katsovat elokuvia tai jakavat tiedostoja samalla laajakaistayhteydellä.
Tämä on suositeltava nopeus ihmisille, joiden työ riippuu Internetistä, kuten ohjelmoijat, verkkosivujen suunnittelijat jne.

Onko latauksessa rajoitusta?

Ei ole!
Voit käyttää Internet-yhteyttä niin paljon kuin haluat.
Se ei muutu hitaaksi kun olet saavuttanut tietyn latausmäärän, kuten voi tapahtua joidenkin muiden Internet-palveluntarjoajien kanssa.

Tarvitsenko erikoisvarusteita, jos haluan saada Internet-palvelun?

You dont need to worry about that.
All you will need is your computer/laptop etc. Our technicians will install a Cable Modem and a Wifi Router so that you can have a both LAN or wireless signal available. Everything is included within the installation price!
Please remember that our staff is not authorised to deal with the client´s equipment (PCs, laptops, tablets, phones, printers,etc…)

Pitääkö minulla olla lankapuhelin, jotta saan Internet-palvelun?

Ei, sinun ei tarvitse!
Internet-palvelumme toimii oman verkostomme kautta. Siinä ei ole mitään tekemistä puhelinlinjan kanssa, se on täysin riippumaton.

Miksi minun pitäisi ottaa useampi kuin yksi palvelu?

Kaikkien palvelujen hankinta samalta yritykseltä on paljon helpompaa henkilöille, jotka tulevat Espanjaan tai muuttavatusein.Voit irrottaa ja yhdistää kaikki palvelut kerralla, saat myös kaiken samassa laskussa ja halvemmalla, saat erikoishintoja kun tarvitset lisää palveluita!

Kuinka kauan kestää palvelujen saaminen?

Jos osoite on alueellamme ja rakennus on yhteydessä verkkoon, se kestää yleensä viikon. Syyskuu ja lokakuu ovat kuitenkin vilkkaimpia kuukausia, joten odotusaika voi olla jopa 3 viikkoa.

Onko pysyvyyttä?

Ei, ei ole!
Voit perua palvelun milloin vain puhelinsoitolla (saatamme pyytää sinua lähettämään meille sähköpostia tai tula toimiston peruuttamaan palvelun, oikean vahvistuksen ja tunnistamisen).

Jos minun täytyy jättää asunto muutamaksi kuukaudeksi, voinko väliaikaisesti keskeyttää palvelut?

Kyllä, voit!
Anna meille vain puhelu tai lähetä meille sähköpostia ja keskeytämme palvelut niin, että sinun ei tarvitse maksaa niistä, kun olet poissa.
Tutustu tähän liittymismaksuihin.
Internet-palvelu voidaan vaihtaa valmiustilaan, kun et käytä sitä. Tämän palvelun kustannukset ovat vain 5 € / kk. Anna meille vain se päivämäärä jolloin haluat että Internet-palvelu laitetaan valmiustilaan.

Mitä tarjoamme?

Eurocable on kaapeli-tv ja Internet-palveluntarjoaja.
Voit katsella telkkarissa Espanjalaisia, Englantilaisiaa ja Irlantilaisia, Tanskalaisia, Ruotsalaisia, Norjalaisia, Saksalaisia, Ranskalaisia ja Hollantilaisia kanavia.
Eurocable tarjoaa myös Internet 6Mbit, 15Mbit ja 30Mbit. Lataus ei ole rajoitettu, joten voit käyttää sitä niin paljon kuin haluat.
Eurocable voi myös tarjota Staattisen IP-osoitteen tarvittaessa.

Miten palvelu toimitetaan?

Molemmat palvelut toimitetaan kaapelin kautta. Eurocableilla on suuri verkosto Fuengirolassa / Los Bolichesissa ja joillakin Benalmadenan alueilla (Reserva del Higueron, Torremar, La Capellania, Carvajal). Monet rakennukset ovat yhteydessä näihin alueisiin. Tuomme vain kaapelin omaan kiinteistöön ja yhdistetään suoraan televisioon tai internet-laitteeseen, jotta voit nauttia parhaista tv-ohjelmista ja / tai internet-palveluista.

Saanko yhteyden sinne missä asun?

Eurocable-verkko ylettää suurimman osan Fuengirolan ja Los Bolichesin rakennuksiin. Benalmadenassa olemme Reserva del Higueronissa, Torremarissa, La Capellaniassa ja joillakin Carvajalin alueilla.
Tällä hetkellä verkostomme ei yletä Los Pacosiin tai Torreblancaan.
Voit kirjoittaa meille tai soittaa meille, jos haluat selvittää, onko rakennus kytketty meidän verkkoon.

Mitä tapahtuu, jos rakennuksessa jossa asun ei ole vielä kaapelia?

Tällöin tarvitsemme rakennuksen presidentin tai ylläpitäjän allekirjoittamaan lomakkeen, joka antaa meille luvan liittää rakennus verkkoon, kunhan rakennus on alueemme sisällä.

TUKI

Mitä voin tehdä jos minulla on ongelmia signaalin kanssa?

Jos sinulla on ongelmia signaalin kanssa, soita meille, pyydämme teiltä muutamia kysymyksiä ongelmasta, joten on erittäin tärkeää, että annat meille puhelun kun olet kotona, jotta voimme suorittaa joitakin testejä.

Saanko teknista tukia?

Tietenkin saat! Anna meille vain puhelu ja järjestämme tekniikon.
He ratkaisevat kaikki ongelmat jotka liittyvät vain laitteistoon, eivät käsittele asiakkaiden tallentimia, tietokoneita, tulostimia, ipadeja, tabletteja, puhelimia jne. ..
Huomioi, että jos sinulla on ongelmia palvelumme kanssa ja sen syy on kodin sisällä tai jos sinulla on jotain tekemistä omien laitteiden kanssa, sinun on maksettava käynti.

Mitä tapahtuu jos minulla on ongelmia viikonloppuna?

Puhelinlinjamme ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.30 – 19.00, mutta jos viikonloppuna tai juhlapäivänä on ongelmia, voit aina soittaa hätäpuhelimeen ja jättää viestin. Kuitenkin teknikko auttaa sinua vain, jos on olemassa erittely, joka jättää 10 tai useampaa asiakasta ilman signaalia.

Jos tarvitsen apua, onko minun maksettava siitä?

Jos ongelma liittyy Eurocablen verkkoon tai ongelma on asunnon ulkopuolella, korjauksesta vastaa Eurocable. Mutta jos ongelman syy on kotisi sisällä tai jos sinulla on jotain tekemistä omien laitteiden kanssa, sinun on maksettava tekninen palvelu.

LASKUTUS

Miten maksan palveluista?

On erilaisia vaihtoehtoja:
Voit maksaa:
Luottokortilla (+ 3% lisämaksu)
Suoraveloitus Espanjan pankilta joka kuukausi (pankkisiirto maksaa 7 €)
Muista, että kaikki palvelut on maksettava ennen kuukauden 10. päivää, muuten palvelu voidaan katkaista ennen 15. päivää.

Miten saan laskun?

Jos tulet toimistoon ja maksat käteistä, saat laskun samalla, muuten saat sen sähköpostiin kun maksu on suoritettu.

Mitä tapahtuu jos unohdan maksaa palvelun?

Palvelu katkeaa ja jos haluat liittää yhteyden uudelleen, sinun on maksettava uudelleenkytkentämaksu yhdessä normaalin maksun kanssa. Yritämme ottaa yhteyttä asiakkaisiin puhelimella tai sähköpostilla, kun heidän maksunsa on maksettava. Mutta jos olet vaihtanut puhelinnumeroa tai meillä ei ole sähköpostiosoitettamme, katkaisemme palvelun, kunnes otat meihin yhteyttä.